Vårsolen

Hej på er, det var ett bra tag sen. Sitter just nu på verandan och suger in alla D-vitaminer jag kan, SÅ behövligt för mig och min kropp. Har känts i motivationen de senaste veckorna att energin saknas, så grymt härligt att solen börjar titta fram allt oftare nu. För att inte tala om hur skönt det är att det är ljust så mycket längre nu också. 
 
Annars ska jag jobba på Rosegarden 15-20 idag och sedan kommer J ha maten färdig när jag kommer till honom, så ska vi äta middag framför film. Jag har det ganska bra ändå. Veckan får gärna fortsätta på detta spåret!

Tillägnat en ängel

Fy fan, varför ska livet vara så himla orsättvist för. Hur ska jag klara mig utan min partner in crime? Vem ska man ringa om kvällarna och vem ska man besöka på sina lediga dagar? Och vem ska man skjutsa Lund runt och vem ska man springa ärenden åt? Men jag bär med mig minnena från alla gånger vi lekt kurragömma, ätit rostmackor med skinka och druckit Oboy, spelat spel, badat, gått på bio, åkt skridskor, när vi handla jacka till dig, när vi åt lunch bara vi två - två gånger, och mycket mycket mer. Vi kommer sakna dig så enormt mycket. Men jag antar solen sken idag för att morfar är glad att han äntligen skulle få vara med dig igen. Älskar dig. 

Onsdag 9 mars 2016

Började dagen med att avundas ett barn och själv längta tillbaka till tiden som liten.
I stan blev det lyxfrukost såhär en onsdagsmorgon (lillördag) med bästa Hanna. Vi träffas allt för sällan.
Sedan suktade jag dyr tröja och inhandlade nya byxor. Älskar verkligen tröjan dock... Sjukt dyr dock, vet inte om det är värt... Svårt det där!

Sedan var det hem och krama om min älskade mamma <3 Sedan en tur på sjukhuset och väl hemma igen blev det go'fika. Resten av kvällen har jag slappat i min säng bara. Mår sådär. Tidig läggdags idag så är det jobb imorgon som gäller!