En välbehövlig trygg famn

Startade fredagen med att skicka massa mail (och sms) och fick tillslut ihop en komplett lägerbokning, en helg till och med jag kunde. Sedan var det bara att hoppa in i duschen innan jag tog bussen till Rosegarden.
När jag slutade mötte Johanna upp mig för fika och massa catch-up. SOM jag saknat henne! 
Min pingla körde mig sedan till mitt hjärta där jag stannade till lunchtid idag. Med pizza och film firade vi att en jobbig vecka för oss båda var över. Så jobbig att vi checkade ut innan midnatt hehe. En aning trötta var vi.

Vaknade sedan halv 5 av en mild mardröm och fick lite panik. Väldigt skönt och bra att då kunna gömma sig i bästas famn och känna sig trygg igen❤️

Annars har jag haft träning idag och det är även planerna för morgondagen. Så spännande är resten av helgen. Puss

Vid hårt jobb förtjänar man att bli bortskämd

Herre min gud vilken träningsvärk jag haft idag. Om den var illa igår så är det inget mot vad den har varit idag. Jaja, får skylla mig själv som knappt tränat under hela hösten hehe. 
 
Sedan jag tillslut kom upp ur Js säng imorse så har jag småjobbat (aka mail- och smsbombat människor) och dammsugat hela huset. Hann med att prova två tröjor jag beställt hem och en dusch också för jag kände mig så ofräsh. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska jobba färdigt så vi kan åka upp till Telenor. Men av erfarenhet vet jag att jag kan få vänta ett bra tag till.
 
Ny favorit <3
 
I helgen är det jobb, jobb och kalas som gäller. Hela januari är liksom december var, massa jobb. Men det är kul, försöker hitta nya rutiner för att få ihop de nya arbetsuppgifterna. Och jag blir ju ganska lätt rastlös... Tur jag blir bortskämd 

På banan igen

Är äntligen hyfsat på banan igen och har till och med hunnit med två långa samtal. Så skönt! Har även hunnit slappa lite och tänkte snart fika innan jag ska packa väskan inför träningen. Dessa "jobba hemma dagar" är ganska härliga ändå.