Ny vecka, nytt fokus

"Tagga jobba"

Känner att kroppen inte är på min sida idag. Svårt att sova fast jag är dödstrött och ser i kors, ingen energi och huvudvärk... Så idag har jag tagit bort många timmars jobb, belönat mig själv med lite shopping, slappat och ätit mycket. Igår träffade jag Hanna efter alldeles för många dagar ifrån varandra och bara det hjälpte en del psykiskt. På torsdag ska jag träffa Axel också och fredag är en helt ledig dag och ska tillbringas med syskon och mormor i ishallen. 

You can dance like Beyoncé

Ett paket med kärlek kom igår
Och jag känner mig on point idag.
 
Lillebror stack precis på utvecklingssamtal så jag är åter igen själv hemma. Frågan är bara vad jag ska hitta på. Får nog städa mitt rum lite eftersom det allt oftare ser ut som ett bombnedslag här av någon anledning... Kramisar

Bästa måndagen, bästa starten

Att få vakna i HANS famn. Att få börja en ny vecka bredvid HONOM. Att få krama och pussa på HONOM. Att ta bussen till jobbet man älskar. Att få känna solens strålar i ansiktet och få en liten liten känsla av att våren snart är nära. Att känna längtan efter tunnare lager i perfekt färgkombination. Att få lära ut och att få skratta och känna glädje. Att få krama om familjen igen.

Jag vet inte med er men jag har haft en perfekt måndag. Bästa tänkbara starten på en vecka. Denna vecka kommer bli bra.