Min helg

I helgen var det dags för högskoleprovet, blandade känslor om det faktiskt. Kändes bra, kändes dåligt, kändes bättre än vad det blev. Men men, försöker bearbeta besvikelsen och ha hoppet uppe.
Min matlåda uppochner från J
Nostalgitripp till hungriga raster i gymnasiet, fortfarande lika god!
På kvällen firade vi lillebror med mamma och kusinerna. 
Vi (jag) blev tvingad att "leka" på lekplatsen, mitt intresse försvann ganska snabbt så blev en fotopaus hehe. Men vad gör man inte för de man älskar?
Söndagens lunch blev grillrester från lördagskvällen - SÅ gott! 

Annars bestod söndagen av jobb i simhallen, precis som vanligt. För en gångs skull var barnen ovanligt snälla och duktiga, vilket inte kunde haft bättre tajming då jag mådde dåligt.

Måndag

Här sitter jag och har det gött. Har redan avverkat min lilla hög jobb så sitter och njuter nu. Älskade vårsol! Efter en fullspäckad vecka (värre än vanligt) så är det himla skönt att sitta här och andas bara. Har till och med kommit ikapp sömnmässigt då jag vaknade innan alarmet imorse, då måste man ju vara utvilad eller hur?
 
Denna veckan väntar jobb, firande och sörjande. Väldigt blandad vecka med andra ord. Fredag kommer bli tung när vi ska ha begravning för mormor, usch får tårar bara av tanken. Så nej vi snackar om det roliga som ska hända, pappa fyller år så vi ska fira både honom och Ludwig i helgen, mysigt! Så jag tänker faktiskt försöka ta ledigt även på lördagen, är välförtjänt att vara ledig en lördag för minns inte ens sist jag var. Ska även försöka få till en biodejt med Hanna, saknar henne så mycket. Så jag hoppas att hennes chef låter mig få umgås med henne, men man vet aldrig. Så ja, så ser min vecka ut! Vad har ni för planer?