Turn a stranger to a friend

Hej vänner, haha ja asså jag suger jag vet, men ni får stå ut. Det får bli uppdatering när det blir helt enkelt. Börja kännas löjligt att be om ursäkt var och varannan gång jag ska skriva ett inlägg haha. 
 
Livet rullar på här! Vakna, jobba, jobba, vila/träna/städa, sova och sedan repeat på det igen och igen. Men jag trivs bra ändå! Som det ser ut just nu lär det dock bli lugnare någon gång i nästa vecka. Har sina för- och nackdelar, men jag har lite småärenden som att besöka banken osv jag behöver ta tag i så det passar mig väldigt bra faktiskt. Även om det är tråkigt att inte få träffa jobbgänget varje tisdag till fredag, men men ska nog överleva. Får hälsa på mamma ofta istället ;)
 
Anyway, lördag idag och det startade jag och Millan med att ta en liten shoppingrunda. Eller ja, Millan shoppade en massa i alla fall haha. Själv agerade jag mest mentalt stöd tror jag, knappt det ens. Trevligt sällskap kanske? Men min plånbok blev glad över att jag inte hittade något i alla fall, shoppade ju ganska mycket för två helger sen hehe... Måste ha sovit jättehårt inatt för är helt slut. Sov gott men när jag vakna kändes det som jag nyss somnat, så ja jag är väldigt trött idag. Men får hälla i mig en kanna kaffe och en skål socker typ så jag orkar passa mina busfrön ikväll. Kusinmys och sleepover väntar! Åh vad jag saknar dem, läääängtar!! 
 
Och juste, jag kapade håret igår!!! Cirkus 15 centimeter (!!!!!) åkte av! Det var en fin matta av hår runt min frisörstol när Jennie var klar hahaha. Jaja, lite ovant när jag går förbi speglar men jag är väldigt nöjd! Ska bara vänja in det lite, men det går snabbt. Lär ändå ha växt ut de 15 centermetrarna till jul igen ändå haha. Galet vad fort mitt hår växer. Bilder kommer snart!