Sommaren 2015

En sommarresumé kan väl vara en bra start? Hur var första sommaren som student? Vad gjordes, hur var det och hur kändes det att vara klar med grundskolan och gymnasiet?!
 
Detta kommer inte i ordning, men de flesta guldkornen kommer med, det kan jag lova.
 
Sommarstugan blev besökt några gånger, även om det inte blev så många som jag önskat. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Och även om mormor inte gillar att vara med på bild, vet jag att hon kommer tacka mig en vacker dag (hehe).
 
Vi var i Barsebäckshamn och åt middag i finaste solnedgången. Ja vad mer behöver jag säga?
Vi var i MalmÖ och badade, Ludwig drömde om sol som han fick när vi lämnade lägenheten senare ^^
 
Träffat vänner i massor, vissa fler gånger än andra: Vissa relationer har ärligt "runnit ut i sanden" medan andra fått nytt liv, men det är så det är. Jag tackar för alla bra och fina sommarkvällar!
 
Syrran fick äntligen uppleva sin julklapp och vi tog tåget till Göteborg för att se One Direction och bo på lyxhotell. Vi trivdes med allt!
Sedan har det varit simläger, så klart. Ingen riktig sommar utan simning! Uppstartsläger i Degerberga bjöd på många överraskningar, minst sagt.
 
Sedan, hör och häpna, så har jag simmat själv också. Fler än två gånger haha!
 
Vi besökte tillslut IKEA, efter att besökt nästa ställe...
 
... akuten. Och inte en, utan två gånger. Tack och hej för oss ett bra tag (hoppas jag)!
 
Sedan var vi i Löderup och åt gott, badade kallt och spelade krocket (vilket gick oerhört dåligt för min del "förvånande" nog).
 
Sedan har jag ju jobbat en massa också. Vilket faktiskt roligt nog har slutat med att jag numera är timanställd på Studentlitteratur och trivs fruktansvärt bra. Hur kul!?
 
Tack sommar 2015, för en annorlunda sådan!
Tack för att jag fått växa ännu mer,
& tack för nya fina minnen, skratt och vänner!