You say you feel the same, but could we ever be enough? Baby we could be enough

Att vara färdigjobbad två timmar tidigare och kunna köra hem och mysa med mamma, då kan det inte bli en bättre torsdag. (Jo det kan alltid bli bättre och sämre men ni fattar) Myser till mitt kära 1D, tysligen släppte de en EP på Spotify för typ en timme sedan och eftersom jag inte har något bättre för mig... Också kaffe på det - myser!!! Ska alldeles strax åka tillbaka till pappa, får se vad jag hittar på då :)

If I tried I know it would feel like infinity

Tiden bara flyger förbi när man åter igen får tusen saker att göra. Har mycket på simningen och är även på Studentlitteratur denna vecka, plus sksa sitta barnvakt på fredag osv - FULL RULLE helt enkelt! Och detta gör jag med hosta från helvete som river upp min hals. Börjar fundera på om den inte ger mig typ magsår eller något också, utöver träningsvärken då. Effektivt att vara "sjuk" och träna samtidigt i alla fall. Dock får jag inte den sömn jag behöver så mina chanser att bli bättre ökar ju inte direkt, men men. 
 
Idag är jag hos mamma och ska sova här, de andra tre är på match så kände att jag och mamma inte behöver sitta själva i vars ett hus. Mystid med mammi ❤ Att hon däremot bestämt sig för att jobba hemma imon och lämna mig själv känns mindre roligt, men jag får väl haffa andra människor helt enkelt ;) 
 Old but gold