Lite rädd men väldigt taggad

Sista dagen jag är helt ledig på minst två veckor nu, herregud hur ska detta sluta. Tror ändå jag har vilat upp mig så bra jag kan, även om min lilla oroare inom mig är lite orolig för hur detta ska gå med nytt jobb och nya kollegor, familj, hinna med sömn och vänner, hälsa på morfar, att bara vara och samtidigt två stora jobbhögar på två olika jobb. Men samtidigt är det ju precis så jag gillar det, högt tempo med mycket att göra för det är då jag känner mig som mest effektiv och behövd. Det kommer nog gå alldeles bra ska vi se. Jag är taggad trots lilla oron. 
I eftermiddag ska det handlas julklappar, förhoppningsvis sista vevan så allt sådant är fixat sedan. Annars är det tacos och ett tidigt godnatt så batterierna är laddare för en heldag (verkligen bokstavligt talat) i en överfull simhall imorgon. Men det ska bli så kul att få uppleva adrenalinet på en simtävling igen, även om det "bara" är från kanten. Och vi kan ju inte glömma att det väntas sjukt god asiatisk lunch, mums!!  Sedan blir det snabbt hem för middag sedan läggdags igen innan simhallen väntar igen direkt följt av biomys, igen. Vilka söndagar jag får till de senaste veckorna, massa bio. Men man måste ju unna sig något?! Denna gången med kusinen och syskonen 

Brunch & Violetta-tårta

Glad lördag på er människor, hoppas ni har en bra en! Jag har hunnit morgonmysa med mamma, brunchat och ätit tårta, kramat och pussat mina kusiner och sedan legat utslagen i sängen sedan dess haha. Planerna för resten av dagen är inte många, ska mysa med mina syskon och skjutsa mamma till 50årsfest :) Behöver vila ikapp och ladda upp inför imon när det ska hinnas med simhall, morfar och sedan simhallen till sent igen. Tur man älskar det man gör! :)

Lika barn leker bäst

Bästa onsdag idag och jag har tillbringat förmiddagen på kansliet och haft ett ordentligt jobbrace! Så härligt! Har dock fortfarande en del punkter på "att-göra-listan" men de är mindre viktiga och mindre roliga så de kan vänta lite, hehe... Får göra lite av det tråkiga på söndag och lite på måndag så löser det sig nog :) Efter det promenerade jag till Center Syd och köpte en ny laddare och dagens lunch haha. Så kul var det typ. Hade först funderingar på att unna mig ett nytt klädesplagg men väl där kände jag inte alls för det längre så det blev inget med det. Desto roligare var det att ha bästis i lurarna och få catcha-up. Två jobbtokingar till bästisar (haha) är inte det mest optimala för att ses ofta och regelbundet, men så är det!