V får bara denna chansen att ta vara på varandra, forever börjar här

Lillördag idag och jag ska snart dra mig in till skolan. Det händer mycket dessa dagar, många pusselbitar som ska falla på plats inför de sista skoldagarna, sommaren och så vidare. Allting kaosar samtidigt, ångest och panikattacker, djupa andetag och sedan löser det sig. Ett steg i taget helt enkelt, även om det inte är lätt att komma ihåg i panikstunden. Ikväll ska jag i alla fall få släppa allt, njuta, skratta och dansa med mina underbara vänner och fira att det endast är två veckor kvar av skolan innan vi springer ut. Galet är vad det är. Sedan är det back to business klockan nio torsdag morgon. Men även fast jag emellanåt bara vill slänga mig under täcket och skita i allt och bara gå under jorden, så älskar jag det jag gör. Så det är bara att kämpa och hitta ljusglimtarna, med blicken fäst på målet. Puss bästa ni!
 
Denna tjejen gör mig lycklig <3

Inatt ska vi dansa, dansa tills våra sista andetag

Ett sådant där djupt inlägg som skulle platsa i en filosofibok
 
Hej underbaringar! Jag har blivit av med tunga stenar från mina axlar, matte nationella än nu skrivet och jag lär aldrig mer ha matte. Läskig känsla ändå. Snart blir allt som alltid varit ens vardag endast ett minne och man måste skapa sig nya vanor och rutiner. Spännande och väldigt roligt samtidigt som jag får ångest och blir nostalgisk. Och så himla osäker. Den enda vardagen jag vet är att gå till skolan fem dagar i veckan och alltid plugga när man kommer hem. Mer eller mindre alltid ha något man måste göra och lämna in, alltid något att vara lite nervös inför och ha lite lite ångest över samtidigt som man är taggad på att visa vad man kan. Vad händer om tre veckor? Efter sista besöket som elev på Katedralskolan? Vad ska jag göra då, när jag äntligen kan göra vad jag vill? Det är med blandade känslor jag räknar ner dagarna till studenten, avslutningen, och "sommarlov". Till friheten. Om det ens är en frihet? Men det tror jag nog. Att kunna organisera dagarna precis som man vill, göra alla saker man drömt om att göra (även om de för tillfället är ett minne blått, som vanligt när man behöver saker). Det ska bli kul att se vad livet har att ge mig, och vad jag har att ge livet. Med en känsla av småförtjusning och skräckslaghet kommer jag stå där på trappan den 10 juni, med öppna armar redo för världen. 
 

Wifey

Hej finisar! Har ni det bra i solens strålar? Jag är ledig idag så jag passar på att njuta mellan maskinerna tvätt och disk och matteplugg (repition). Känner mig riktigt wifey måste jag säga. Ska käka lite av pappas lasange nu inna jag ska gå och vattna mammas blommor. Ska även försöka hinna med en dusch innan jag åker till simhallen i vanlig ordning. Men det löser sig :) Kanske ska ringa farmor och mormor och berätta att jag fortfarande lever också haha, då hade de nog blivit glada. Jaja, vi får se!
 
Målet med veckan är att hinna dela med mig av alla Pragbilder också. Håll tummarna! Puss lovers