We can run somewhere, in the middle of nowhere

Jag har ju heeeeeelt förträngt att visa er bilder från Prag, herregud! Så nu har jag rotat fram dem, redigerat, och HÄR OCH NU får ni de bästa som sammanfattar fem underbara dagar och fyra underbara nätter. Det var så kul! Bästa bästa bästa. Och noterat är även att jag MÅSTE sluta stor gapa/le på varenda j*vla bild hahah...
 
TIPS på att göra i Prag!!
- Åk trampbåt!! Billigt, roligt och lite träning på samma gång. Om Prag är fint på land, så är det ännu finare från vattnet, lovar er. Jag som är en riktig sucker för vackra vyer (fast vem är egentligen inte det?) var i himmelriket. Njöt och knäppte av fina bilder som minnen i hjärnan. Nästan som att jag andades in atmosfären och utsikten, och känslan av total lycka av att vara i bra sällskap. (Låt mig vara cheesy)
 
- Jazzbåt. Kanske låter tråkigt och något för äldre, men helt ärligt tror jag att vi var de som hade det roligast på hela båten. God mat och dricka, musik, och åter igen vackra vyer. Har man precis som Julia inte heller åkt igenom en sluss tidigare kan man även bocka av det medan man avnjuter åkturen. Underbart helt enkelt.
 
- Se staden. Många av mina andra vänner spenderade dagarna bakis på rummen och gick bara ut för mat och drinkar på kvällen. Jag själv tycker det är lite slöseri och tycker faktiskt ni ska se staden också. Bara gå runt, för där är så himla fint. Gamla gränder, shopping, uteserveringar, vattnet, berget, ja you name it. UPPLEV LIVET! Sova kan man göra i graven ;)