Tillägnat en ängel

13/12 2015
 
Hur börjar man ett inlägg man vill tillägna en ängel? Hur skriver man om hur underbar en människa varit utan att tårarna börjar rinna längsmed kinderna? Hur förklarar man känslorna över att inte längre kunna se eller höra en av sina hjältars röst? Och  h u r  får man alla dessa tårar att sluta rinna?
 
Det enda jag hoppas på är att du inte har ont längre, för du har fått lida tillräckligt. Men jag skulle ändå mer än gärna spola tillbaka 10-15 år och få njuta lite extra av att vara liten och sitta i ditt knä, eller paddla kanot eller varför inte plocka upp potatis i grönsakslandet med dig igen. Och jag vet att vissa stunder kommer vara så jobbiga för att jag inte kan berätta vissa saker för dig som jag vet att du hade blivit sådär sjukt stolt över när du fått höra. 
 
Det gör ont och tårarna rinner i floder så fort tanken knackar på dörren. Men jag vill ändå aldrig stänga dig ute. Men det gör ont och det kommer det alltid göra. Du lämnar tomrum efter dig. Men jag vet att du har det bättre nu, för du kan enklare hålla ögonen på oss alla så vi gör vad vi ska. Du kommer alltid pusha mig. Jag älskar dig