Vänlig och rolig personal

Hello people, everything good? Jag är småtrött men mår bra! Skola och sedan direkt till jobbet sedan direkt och veckohandla. Prima ballerina! Fick i alla fall kaffe av badpersonalen hehe, det har sina fördelar att vara kompis med Medleypersonalen! 
 
Ja, jag ligger just nu på vardagsrumsgolvet hos mamma och gör lite ärenden på datorn. Bloggar, fixar med mitt studiebidrag, laddar ner Geogebra osv. Snart kommer Hanna och Åse hit och då ska vi planera våra dagar i New York - OMG SÅ GRYMT TAGGAD!!! DRÖM!! 
 
Sedan är snickarna äntligen klara med sina projekt här hemma. Så nu har jag äntligen en dörr och jag och lillebror har inte farliga tak längre. Nu måste vi dock göra om allt från början (mer eller mindre). Fylla i märken på väggarna, städa, sätta in alla möbler igen och så vidare. Men det känns ändå bra. Sakna men säkert börjar pusselbitarna falla på plats här! Efterlängtat av alla 

Soon is never close enough

Måndag. Minimal sömn. Minimal energi. Minimalt engagerad. Maximal huvudvärk. Ska snart gå till bussen och ta mig till simhallen. Halleluja. Idag ska jag dock få hjälp av Sara så kan förhoppningsvis catcha up med henne en del. Saknar min lilla skrutt! 
 
Två intressanta saker med dagen:
  • Fick äntligen tillbaka min skoldator som nu varit på lagning sedan skolstarten. Halleluja! Dock så måste jag kanske byta dator om jag inte vill riskera att betala för den till studenten. Asså fuck my life typ.
  • Bara 25 dagar kvar till jag flyger över Atlanten till mitt älskade New York!! Helt sjukt ju! Från ett halvår till mindre än en månad. Sick!!
Tja, jag har inte så mycket mer att berätta för tillfället. Laddar upp inför simhallen helt enkelt. Puss på er!

Gamla ansikten, nya minnen

Hej på er finisar. Förlåt för att uppdateringen är halvkass, men denna helgen är otroligt händelserik och jag känner egentligen bara för att mysa i sängen hela dagen. Men det få göras senare helt enkelt!
 
Igår var jag på artonårsmiddag hos min barndomskompis. Så himla roligt att träffa henne igen! Och alla andra bekanta och nya ansikten som var där haha. Vi hade rriktigt kul när det hade gått lite tid och fasaderna hade släppt. Vi fick sjukt god middag och efterrätt!! Åh så gott! Sedan vid elva halv tolv tog hälften bussen in till Malmö för att fira första utekvällen med Elin. Jag, Hanna och Victoria (och Nellie) sa hejdå och cyklade hem. Vi hamnade hos mig ett tag och snackade lite och käkade popcorn innan de slutligen åkte hem till sig och vi somnade med leende på läpparna. I alla fall jag. 
Ett och ett halvt år sedan. Herregud vad tiden går fort!!!
Nu har jag precis skrivit om min mindmap till ledarskapen imorgon och ska nu plugga in lite filosofiska begrepp. Åh älsakde filosofi... eller inte. Eller jag vet inte, har blandade känslor. Ska i alla fall bestämma mig om vad jag ska skriva om på fördjupningsuppgiften på torsdag. Sedan senare ikväll väntar tredje och sista turen till simhallen för Utmanaren med teknikgrupperna. Ska verkligen försöka att inte göra bort mig idag igen. Återstår att se hurdet går... Men ja, nu är ni lite uppdaterade i alla fall! Puss lovers