Det blir bättre och bättre

Hahaha asså, förra inlägget, ja vad ska man säga? Jag var inte glad inatt och med tanke på rörligheten i texten var jag ganska trött. Jaja bjuder på det ^^

Hur mår ni annars idag? Jag mår bra igen, mycket bättre än igår. Lyckades också sova mina åtta timmar utan att vakna av att mamma och syskonen gick upp osv. Antar att jag börjar vänja mig vid att sova utan dörr hos mamma. 

Planerna för dagen är annars att träffa Rebecka under dagen och sedan ha hejdå-middag för Karin innan hon lämnar Sverige för ett sista år i Kina. En bra dag helt enkelt!

Ett helvete

Jag är så fruktansvärt trött men kan verkligen inte sova. Vill mer än något annat få många timmars sömn men klockan bara går och sekunder har nu blivit timmar. Helt seriöst varför kan man aldrig sova när man vill och mer eller mindre måste? Jag vill ha min sömn så att kroppen kan bota viruset som spökar i min kropp. För jag kan verkligen inte bli sjuk nu. Vill inte kan inte får inte. 

Har ett sjukt sug efter att springa. Bara springa tills benen inte bär mig längre. Men mina löparskor är hos pappa och kommer inte hinna springa innan jag ska till Rebecka imon. Eller så får jag helt enkelt göra tid för det.

Asså kan min jävla rullgardin sluta låta?! Får helt seriöst panik på detta. Stänger jag fönstret dör jag av värmeslag men kan inte sova pga ljudet från när det blåser på rullgardinen. Jävla pryl just shut the fuck up thanks!!

Mina ögon och min kropp är trötta, men jag kan bara inte komma till ro. Det går inte och jag vill nu bara gråta. Hursvöngnibbfar delux, så är det när man inte kan sova. Skratta er lyckliga ni som somnar på två röda.

.

Idag tar jag paus från livet.