Lets write a damn good new chapter in 365 pages

Hej fina ni! Idag har jag kollat på alldeles för många avsnitt av både Suits och Vampire, men jag är fast. Riktigt fast haha, älskar dessa serier, totually sick.

Annars ska jag snart ta bussen med Emma till hennes kompis där vi ska käka middag och fira in det nya året. Och jag vill passa på att officiellt (bara för att jag kan) be om förlåtelse för alla misstag jag gjort och alla jag sårat, för att sedan mer eller mindre dra tillbaka dom och säga att jag inte är mer en människa och inte heller ensam om att göra fel. Men jag är ledsen för de jag sårat, och lovar att göra mitt bästa för att vara så bra som möjligt och fortsätta att vara jag. Detta året har jag trots, eller tack vare, alla motgångar lärt mig så mycket om mig själv, och för att jag inte längre låter mig behandlas hur som helst är jag evigt tacksam för. Till alla er som hjälpt mig, stöttat mig eller stärkt mig, ett oändligt tack och jag älskar er, trots allt. Ni är guld, och jag önskar er alla en underbar kväll/natt, och ett otroligt bra år. Happy New Year!🎉

Sista måndagen 2014 var ovanlig


Igår var det gymmet uppföljt med frullefrukost numero dos. Mycket gott och nöjd! Sedan möblerade jag och syrran om på mitt rum. Flyttade, dammade och slängde lite. När energin tog slut framåt eftermiddagen unnade vi oss några avsnitt Vampire diaries. Äntligen! Fast är faktiskt lite besviken... Det har tyvärr tappat lite. Men det var ändå spännande och fick mina tankar på annat.
Lite saker jag har.... NOT! Samlare delux.
Men såhär blev resultatet!

Livet är vad man gör det till

Tolfte december fick jag bekräftat min uppkörning, iih pirrigt!!! Samma dag ösregnade det och mina var ganska blöta när de kom hem från skolan.
Samma kväll vankades det även tränaravslutning vilket var otroligt mysigt!
 
Dagen efter kände jag mig som en prinsessa, i dubbel bemärkelse. Blev överösd med kärlek 
 
Dagarna innan juldagarna fixade jag och syskonen med mammas present. Det vill säga vi skrev ut 104 bilder och designat ett album från vår resa till New York. Limma, klippa och klistra lite till.
 
Julafton var bra 
 
Så, det var den catch-up:en det! Hoppas allt är bra med er. Jag mår sådär om jag ska vara ärlig. Men jag försöker, tar ett andetag i taget. Annars har jag varit på gymmet idag, första gången på tre månader.