Dagar jag kommer minnas

Ja ni, om jag haft en hektisk helg? Jadå. Om jag sovit många timmar? Absolut nej. Om jag är helt slut? Helt klart. Men har jag haft grymma dagar och nätter, de bästa! Tack för alla gratulationer, presenter, kramar, sällskap, fina ord och all glädje ni ger mig genom att bara finnas! Ni är så sjukt grymma och jag älskar er oändligt mycket. Varje en av er!

På min stora dag blev jag vaknade jag hos mamma med sång och paket på sängen. Sedan åt vi världens lyxfrukost och jag åt alldeles för mycket. Sedan åt vi lunch hos pappa som bestod av rostbiff och potatis samt panriche (?). Vi drack till och med läsk till lunch (!). Efter det kom farmor och farfar och åt tårta och drack kaffe. Jag öppnade några fler presenter. Sedan på kvällen kom hela stora gänget hem till pappa för att fira mig med paket, kramar, god mat, skratt och en massa snack. Jag hade så sjukt roligt och tyckte det var jättemysigt (hoppas alla andra också tyckte det) . Verklige sjukt glad över att så många kom tillslut <3 

När vi ätit efterrätt åkte jag, Nicole, Ida och Ingrid till Malmö, mötte upp Victoria och sedan spenderade vi några timmar på white innan jag, Victoria och Ingrid tog sista bussen hem. Inte så mycket supande, men väldigt mycket dansande! Rullade hem vid halv fyra, men somnade inte förens runt halv fem och sedan ringde klockan sju i morse. Cirkus 2h sömn - halleluja. Upp och iväg för att vara i en simhall i 5h sedan hem till mamma igen för att fira med den sidan av släkten, öppna lite fler presenter och äta sjukt god tårta. 

Så ja, min(a) 18-årsdag(ar) blev väldigt lyckade och jag är mer än nöjd! (Fast att jag var lite orolig ett tag...^^) Men livet löste sig och jag hade det fantastiskt bra! Gud - vet ni hur mycket jag älskar er?! Tusen tack allihopa! 

Kände att inlägget behövde en bild och denna bild tycker jag fint symboliserar lyckan och kärleken till er!
Jag är så jävla lyckligt lottad ändå