Having a good time

Gud vad jag är dålig på att uppdatera, blir frustrerad på mig själv. Vill ha mer tid?! Eller så vill jag för mycket, eller kan man vilja för mycket? Tiden räcker inte till till att blogga så mycket i vilket fall som, men det är positiva saker som händer. Äntligen bra saker. 

En bättre måndag


Observation på Möllan, solen skiner, slutat tidigare och detta firas med en macaroon! :D

A Good One

Ligger snörvlandes i min säng och funderar på vad jag ska göra innan jag stänger av för dagen. Har hunnit med en del ändå idag. Övningskörde idag igen och det gick ännu bättre :'D fick köra till Bjärred centrum och parkera och trixa också haha, det gick tillslut! Plus att pluggandet i solen gav färg på min bleka hy så jag är glad, en bra helg helt enkelt. Nu laddar vi inför tre (två, och en halv kanske man ska säga istället?) dagar innan långhelg. Har massa roliga saker som ska hända då så ja, vi kan väl hoppa fram till torsdag redan? :)
 
Visst är det lite läskigt när man får meddelanden precis när man kollar mobilen ifall man fått några eller bara tar upp moblen? Eller när man precis hinner tänka tanken "ska personen svara eller..?" så kommer svaret? 
Lite creepy är det allt när det händer regelbundet...