30 November

Hejsan solstrålar!
 
Idag ringde första alarmet 06.55, andra ringde 07.00 och då gick jag upp. Inte det lättaste kan jag säga. Börjar verkligen sakna att kunna vakna av mig själv utan att städigt väckas av mitt alarm på min mobil... Men det kommer snart, det är bara att hålla ut. Nästa helg också bara.
 
Annars har inte jag gjort så mycket haha, har skrivit lappar som jag snart ska skriva ut till simningen imorgon. Har även pluggat lite spanska och lite samhäll. Stretchat har jag också gjort hahah! Insåg här om dagen när jag stretchade för första gången på ganska länge hur stel jag blivit jmfört med för bara ett år sen, hehe mindre bra ^^
Snart ska jag äta lunch och plugga lite till innan vi åker till mormor och morfar för att baka pepparkakor med kusinerna. Så. Mysigt!!! Älskar det Kanske tar med mig kameran, annars får det bli mobilbilder!

Livets balansgång

Då var det fredag igen och ännu en skolvecka är avklarad. Det är både med nöje och ångest jag tar helg. Fruktar nästa vecka haha, usch... Samtidigt känner jag mig ändå redo för alla utmaningar som väntar, men ändå... Vi får helt enkelt ta ett steg i taget, andas djupa andetag.
 
Har planerat och fixat nästan allt inför söndagen nu i alla fall så det känns bra. Typ. Har fortfarande den där klumpen i magen. Känslan av att jag inte räcker till. Räcker inte till i skolan, räcker inte till hemma, räcker inte till på jobbet, räcker inte till för kompisarna jag så gärna vill tillbringa varenda sekund med. Jag gör så gott jag kan, jag gör mitt bästa och det vet jag, jag är nöjd med resultatet också. Det är inte alla som skulle hinna med allt jag hinner med ibland. Men jag vill alltid göra mer, alltid göra lite extra, stanna lite längre, hinna lite mer. Balansgången mellan att göra allt man vill, borde och måste och mellan vad man klarar av, det är en svår en. Men jag försöker. Jag gör så gott jag kan.