Fredag 31:e Maj

Hola amigos!
 
Sista dagen i maj, herregud vad tiden springer iväg :)
 
Har ju helt glömt att berätta vad det var jag skulle göra idag! Men ja, nu är det gjort och det var roligt och lärorikt samt en upplevelse :) Jag har varit ansvarig tränare idag för första gången! Eller ja, på pappret, i praktiken blev vi ändå två "huvudtränare" fast den andra tjejen först inte ville. Stör mig när folk ändrar sig eller säger en sak men gör en annan, men ja, är nog lite väl bitter. Det var viktigt för mig i alla fall för att vara den tränaren som håller i gruppen, har uppropet och styr upp allting har alltid varit en dröm sedan jag själv började simma. Att jag då inte fick göra allt det som sagts att jag skulle göra blev då lite jobbigt då det för mig var en slags dröm som jag inte fick göra riktigt på riktigt. Men ja, jag slutar sura och är glad att ingen drunkna (panik ett tag he...) och att det funka och gick bra :)
 
Haha gud vad jag svävar ut när jag berättar... Gillar du att skriva Erica? Heeh ja märks det? Hahah ^^
 
Nu är jag hemma, har ätit tacos (standard på fredagar) och sitter här och funderar på om jag ska kolla Let's Dance fast jag inte tycker det är jättebra längre, eller om jag ska sätta mig och läsa i min engelskabok, hmm.. Lär väl bli en blandning :)
 
Helgen ör fullspäckad med massa sista-minuten uppgifter, jobb och (förhoppningsvis) trevligheter, så kanske bara lägger upp bilder nån gång under dagarna så får ni få en stor återberättelse när det lugnat ner sig :)
 
Trevlig helg, 
Have a blast, xoxo.

When you can't explain but someone else can

Hejhej och godmorgon!

Sitter på bussen till skolan nu, kommer vara as tidig... Men men hinner fixa en sak innan nu.

Solen skiner och det ska bli varmt idag. Andas in det positiva med det och tar nya tag, bestämmer mig för att idag ska bli en bra dag.

Puss

Torsdag 30:e Maj

POSITIVT INLÄGG WIHO
 
Min Oral presentation gick ju sjukt bra! Lycklig och stolt! Har ju varit så himla nervös och sur över den, men den är gjord och fick bra respons och betyg, YAY FEEEEEEL THE HAPPINESSSS!! hehe ja, jag måste överdriva lite nu när jag varit som jag varit idag ;)
 
Har även kommit as långt på min religionsinlämning/uppsats (uppsats låter så mycket coolare, jobbigare och proffsigare). YAY
 
Har läst 6 kapitel i min engelskabok som ska vara utläst och ha en recention klar på onsdag. Bara sådär 30 kapitel kvar, yay... 
 
MEN jag är taggad inför inom eftermiddag, sista jobbiga passet och gymningen idag (he..) och se fram emot att rymma i helgen. Det kan ju inte bli bättre, right? Fredag imon ju ;D